Hotel Crystal Centro

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
 
Lokacija
Udaljen je 12km od aerodroma u Antaliji i 14km od centra Antalije. 

Opšti podaci
Prethodni naziv ovog resorta je bio Kervansaray Kundu, koji sa promenom vlasnika postaje Crystal Centro. Otvoren je 2007. godine i prostire se na 40.000m. Sastoji se od jedne glavne zgrade u kojoj se nalazi 400 soba od kojih su 304 standardne sobe (4 za osobe sa posebnim potrebama) i 96 family soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski, riblji), Pool Snack restoran, Beach Snack restoran, Gozleme house, Crystal Coffee&Patisserie. Hotel ima 8 barova (Crystal Coffee&Patisserie, Arena Bar, Disco Bar, Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, Detox Bar, Beer Garden).

Za decu su tu dečiji bazen, mini club, mini disco, igralište, razne animacije i programi.

Plaća se: iznajmljivanje kolica.   

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 137m dugoj plaži sa dokom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), sef, Wi-Fi internet, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, papuče.
Standardne sobe mogu imati bočni pogled na more ili bazen. Površina sobe je od 28m². Sastoji se od jedne sobe sa kupatilom, toaletom i balkonom. Mogu imati dva razdvojena kreveta ili bračni krevet.                                                               

Family sobe imaju pogled na kopno. Veličine su 35m i sastoje se od dve sobe razdvojene vratima. U jednoj je francuski krevet, a u drugoj dva razdvojena kreveta.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni, kao i dijeteski i vegetarijanski. Na raznim lokacijama tokom celog dana se služe užine: pice, hamburgeri, gozleme (Pool Snack restoran, Beach Snack restoran i Gozleme house). Gostima su na raspolaganju 3 à la carte restorana (italijanski, turski,  riblji) uz rezervaciju dan ranije besplatno je korišćenje jednom u toku boravka (minimum 7 dana). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači (,,Crystal Coffee&Patisserie”).

U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi tokom doručka. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.                                                                                                                                                                                              
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.  

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje automobila za decu, doktor, fotograf, frizer.

Sport i zabava
Hotel ima nekoliko otvorenih bazena (activity sa 5 tobogana i talasima, relax i dečiji) i jedan zatvoreni bazen, dva teniska terena, košarkaški teren, boćanje, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, aerobic, fitness centar, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, karaoke, Yoga i meditacija, fitness napolju, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.  

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, zatvoreni bazen, soba za relaksaciju.

Plaća se: masaže, tretmani lepote, detoks i personalizovani programi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama