Hapimag Sea Garden Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yalıçiftlik, oko 19km od centra Bodruma, i oko 45km od aerodroma Milas. 

Opšti podaci
Hapimag Sea Garden resort se prostire na ukupnoj površini od 191.000m2 i naziv je dobio po prostranim vrtovima koji se spuštaju do tirkiznog Egejskog mora. Nalazi se u prelepom prirodnom ambijentu i ima 282 moderno opremljene sobe (od toga 20 porodičnih soba) i 3 apartmana. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva bazena na otvorenom, zatvoreni bazen, 4 à la carte restorana, Spa centar i fitness centar.
Za najmlađe tu su mini club (po uzrastu dece), mini disco, dečiji bazen, kao i razne aktivnosti i animacije za decu. 
Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži i kod bazena je besplatna. 

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, Wi-Fi, klimu, ketler, telefon, mini bar, sef, fen za kosu i balkon.

Garden view soba ima površinu 31m2, može imati francuski ili dva odvojena kreveta.
Sea view soba ima površinu 31m2, može imati francuski ili dva odvojena kreveta i ima pogled na more.
Garden view family soba ima površinu 62m2 i sastoji se od dve spojene sobe tako da ima dva kupatila i dve terase.
Sea view family soba ima površinu 62m2 i sastoji se od dve spojene sobe tako da ima dva kupatila i dva balkona kao i pogled na more.
Sea view suite ima površinu 62m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnim boravkom. Ovaj tip sobe ima i jacuzzi.
Plaća se: room service, telefon.
Hrana i piće
U hotelu je usluga Ultra All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu “Lavanta”– doručak, ručak, večera. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani turske i iinternacionalne kuhinje kao i gril restoran, a mogu da uživaju i u snack mini buffet konceptu u okviru glavnog restorana. Pored restorana tu su i Sunset bar, Lobby bar (pruža uslugo 24h ali alkoholna pića do 02:00), Smash bar i Club Laguna (diskoteka za one koji žele da se zabavljaju do jutarnjih časova-radi određenim danima u nedelji, DJ posle 23:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu i užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeno voće, à la carte restorani, Laguna bar,  Club Laguna  i sve ostalo van koncepta. 
Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje veša, konferencijske sale, parking.

Sport i zabava
Dva bezena na otvorenom, zatvoreni bazen, fitness, ping pong, ture pešačenja, košarka, odbojka, mini fudbal, stoni tenis, aerobic, gimnastika u vodi.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja, časovi plivanja, upotreba teniskih terena, squash, iznajmljivanje bicikla i ostalo van koncepta.
Za najmlađe
Spa & wellness
Knidos Spa centar gostima nudi korišćenje saune i turskog kupatila.

Plaća se: masaže, tretmani tela i lica i ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama