Fame Residence Beach

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

 Nalazi se u Kemeru odmah iza hotela Fame Residence Kemer na svojoj plaži, oko 1km od centra Kemera, oko 40km od centra Antalije, i i oko 50km od aerodroma Antalija.

Hotel ima 110 soba (89 standardnih i 18 porodičnih).

Poseduje još glavni restoran, à la carte restoran i lobby bar.

Gosti hotela koriste diskoteku u hotelu Fame Residence Kemer.

Za decu je tu dečiji bazen.

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Usluga je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak se služi od 07:00h -1 0:30h, kasni doručak je od 10:00h do 11:00h, ručak od 12:30h – 14:00h, dok je večera od 19:30h – 21:30h. Između 11:30h i 16:30h gosti se mogu poslužiti užinom, a u svakom trenutku mogu dobiti lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, tople napitke. Hotel nudi i turske palačinke, kafu i kolače u raznim delovima hotela u različito vreme.

Plaćaju se: à la carte restoran (uz prethodnu rezervaciju, 8€ po osobi), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sok

ovi od svežeg voća, pića u diskoteci u hotelu Fame Residence Kemer, sva hrana i piće posle 22 časa i ostalo van koncepta.

Standardna soba: balkon (imaju skoro sve sobe), split klima, satelitska TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš-kadom, fen za kosu, laminat.

Plaćaju se: mini bar (sve sem vode), telefon, sef i room service.

Hotel nema svoje Spa sadržaje, ali gosti mogu koristiti Spa centar susednog hotela Fame Residence Kemer, gde se sve dodatno plaća.

Plaćaju se: tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, đakuzi, masaže, tretmani za lice i telo, piling.

Otvoreni bazen, bazen za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: bilijar i sportovi na vodi.

Lekar, servis za pranje veša, parking, prodavnice i frizer u hotelu Fame Residence Kemer, butik, foto servis, faks.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama