Beč

Beč, Austrija

već od 119€

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TerminHotelSpecijal cena
06.10.-10.10.2022.Hotel PYRAMIDE 4*119€
20.10.-24.10.2022.Hotel PYRAMIDE 4*119€
10.11.-14.11.2022.Hotel PYRAMIDE 4*119€

Polazak iz: Kraljeva, Ĉaĉka, G.Milanovca, Lazarevca,Beograda MOGUĆNOST POLAZAKA IZ DRUGIH MESTA: 
*Doplata za polazak iz Užica (transfer do Čačka) 13 €, iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€,  Kruševca (transfer do Kraljeva) 13 €, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banja (transfer do  Kraljeva) 10€, polazak iz Nisa (transfer do Kraljeva) 17 €.  
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe. 

CENA ARANŢMANA OBUHVATA 
-Prevoz autobusom turističke klase  
-Smeštaj u hotelu PYRAMIDE sa 4* u 1/2 ili 1/3 sobama, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje) 
-panoramsko razgledanje Beča u pratnji vodiča 
-usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja 
-troškove ogranizacije putovanja 

CENA ARANŢMANA NE OBUHVATA 
- putno zdravstveno osiguranje  
-individualne troškove  
-fakultativne izlete 
-boravišnu taksu – plaća se u hotelu 

POPUSTI ZA DECU: 
*dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana 
*dete do 5 godina (u zajedničkom ležaju) plaća samo prevoz 40 eura. 

DOPLATA ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU: 
*Raspored sedenja pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi doplata 25 €. *Doplata za dodatno sedište u autobusu 40€ 
*Doplata za jednokrevetnu sobu 60€

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 20 pax za realizaciju):  
-DVORAC ŠENBRUN 30 € (Deca do 12 godina 20 €) 
-BRATISLAVA 20 € (Deca do 12 godina 10€) 
-PRATER 5 € 
-ŠOPING CENTAR PARNDORF 10 € 
- PAKET IZLETA –60 €  
Hotel PYRAMIDE 4* Beč 
Nalazi se u Vosendorfu, južni deo Beča. Objekat Eventhotel Pyramide nalazi se tačno prekoputa najvećeg  austrijskog tržnog centra, SCS, a u ponudi ima veliku spa i rekreativnu zonu sa bazenima u zatvorenom i na  otvorenom koje gosti mogu da koriste besplatno. Besplatan WiFi je dostupan u zajedničkim prostorijama i u  pojedinim sobama.Hotel je na liniji prevoza Badner Bahn. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su  1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Sobe imaju TWC, TV, mini  bar, telefono... Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.
1. DAN KRALJEVO 
Polazak iz Kraljeva oko 20:00h sa autobuskog stajališta KEJ. Nastavak put aka Beogradu. Ulazak putnika iz  Beograda u dogovoreno vreme kod Sava Centra. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i  obavljanjem graničnih formalnosti.

2.DAN BEĈ 
Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: obilazak zgrade  državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg,  Belvedere. Slobodno vreme u ulici Mariahilfer strasse. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne  aktivnosti. 

3. DAN BEĈ –PARNDORF (fakultativno) – PRATER (fakultativno) 
Doručak. Slobodno vreme u Beču ili fakultativni odlazak do šoping centra PARNDORF. Tržni centar  "Parndorf", ima oko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova ženske, muške i dečje mode, sportske  obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka, slatkiša... Okolo su  smešteni prelepi parkovi, mali trgovi sa fontanama. Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping (oko 3  sata). Povratak u Beč. U popodnevnim satima planirana je fakultativna planirana Prateru, velikom zabavnom parku u Beču. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. 

4.DAN BEĈ- ŠENBRUN- (fakultativno) - BRATISLAVA(fakultativno) 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Beču ili mogućnost fakultativne posete dvorcu Šenbrun.  Dvorac Šenbrun je na listi UNESKO svetske baštine od 1996. godine. Šenbrun nije samo palata, vrtovi koji  su deo kompleksa su prava oaza u sred grada. Palata Šenbrun je bivša carska letnja rezidencija i smatra se ne samo glavnom atrakcijom Beča, već i jednim od najvažnijih arhitektonskih, kulturnih i istorijskih spomenika u Austriji i simbolom moći dinastije Habzburg. Fakultativni odlazak u Bratislavu. Panoramsko razgledanje  grada i obilazak Katedrale Svetog Martina, Palata Grasalkovic, Plava Crkva. Šetnja pored Dunava starim  delom grada. Povratak u Beč. Polazak za Srbiju oko 19h. 

5.DAN KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo se očekuje u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na  graničnim prelazima. Kraj programa. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.12.2022. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama